Vaste installaties

Klanten en bezoekers kennis laten maken met uw organisatie. Resultaten presenteren. Kennis en informatie delen met uw medewerkers. Slimme audiovisuele technologie maakt het mogelijk uw boodschap te communiceren waar en wanneer u maar wilt. AVeurope is dealer van een groot aantal vooraanstaande merken en ontwerpt en realiseert hoogwaardige audiovisuele installaties, waarbij we u met service en onderhoudscontracten graag volledig ontzorgen.

Een vaste videowall
Eén van de mogelijkheden is het installeren van een vaste videowall, een fraaie en levensgrote presentatiewand. Een videowall valt op, trekt de aandacht en houdt deze vast. Eventueel in samenwerking met ons kiest u welke boodschap u op deze wall in uw ontvangsthal, vergaderzaal, winkel of showroom wilt vertellen. Wij denken graag met u mee over hoe u interesse kunt opwekken, het koopproces kunt beïnvloeden of een gewenste sfeer kunt neerzetten.

Audiovisuele apparatuur voor uw meetingrooms
Daarnaast bent u bij AVeurope aan het juiste adres als het gaat om het inrichten van uw meetingrooms. LCD- of LED-displays, videowall, high-end projectie of hoogwaardige audiosystemen: AVeurope gaat voor u op zoek naar precies díe producten die voor u een meetingrooms perfect maken. Natuurlijk kijken onze adviseurs daarbij goed naar uw situatie en uw doelen. Ook wordt alle audiovisuele apparatuur op elkaar afgestemd en op een stijlvolle en professionele manier in de omgeving geïntegreerd.