Evenementen

Creatieve- en effectieve audiovisuele oplossingen zijn het kloppend hart van uw corporate event. Productlanceringen, openingen, congressen, (pers)conferenties en bedrijfsfeesten gaan leven door de inzet van de juiste audiovisuele apparatuur en vakbekwame technici. Zet uw event bijvoorbeeld in de spotlights met (LED-) verlichting, om een bepaalde sfeer neer te zetten. Kies voor een videowall waarop uw corporate presentatie doorlopend te zien is. En wat te denken van goede geluidsversterking of event streaming?

Audiovisuele middelen voor uw event
Betrouwbare apparatuur is daarbij absoluut noodzakelijk. U heeft immers maar één kans om het goed te doen en wilt ervan verzekerd zijn dat er niets mis gaat. Alleen dan kunt u uw boodschap effectief op uw doelgroep overbrengen. AVeurope weet dit als geen ander. Onze toegewijde experts voorzien u van goed advies over de inzet van betrouwbare audiovisuele middelen tijdens uw corporate event.

Professional presentation package
In AVeurope vindt u bovendien een totaalleverancier als het gaat om uw corporate events. Kiest u voor ons volledige P3-pakket dan kiest u voor een professional presentation package. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is aan ons doorgeven welke locatie u heeft gekozen, hoeveel mensen er komen en hoe het programma eruit ziet. Wij verzorgen vervolgens de volledige technische aankleding en denken mee over de content die u wilt presenteren. Kortom: corporate events waar u (bijna) geen omkijken naar heeft regelt u bij AVeurope.