Beurzen

Met audiovisuele techniek – denk aan projectie, grootformaat schermen, touchscreens, LED-verlichting en geluidsinstallaties – zorgt AVeurope ervoor dat uw beursstand extra opvalt én dat uw boodschap kracht wordt bijgezet. In welke branche u ook werkzaam bent, doordat wij precies weten welke technologieën er mogelijk zijn vindt u bij ons altijd een passende oplossing.

Beeld, licht en geluid voor uw beursstand
Met beeld, licht en geluid maken wij van uw beursstand een eyecatcher. De juiste technologie zorgt er vervolgens voor dat uw boodschap zo helder mogelijk over de bühne wordt gebracht. Hoe dit er in real life uit komt te zien, ontdekt u al voordat u naar de beurs gaat: in ons eigen democentrum. Zo komt u op de beurs goed beslagen ten ijs. En AVeurope biedt nog enkele voordelen. Wij hebben niet alleen actuele kennis van technologie in huis, maar zijn ook thuis in alle grote beurslocaties in Europa. Onze medewerkers kennen de logistiek en de faciliteiten, waardoor zij op iedere locatie snel en efficiënt kunnen schakelen. En doordat wij al op veel vakbeurzen aanwezig zijn, kunnen wij de transportkosten vaak over meerdere klanten verdelen, zodat u kosten bespaart.

Uw boardrooms op een beurs inrichten
Blijven beurzen in de toekomst ook toegevoegde waarde bieden? Wij geloven van wel, aangezien the need to meet blijft. Wel zien wij een verschuiving in hoe beurzen georganiseerd zijn. Beurzen fungeren meer en meer als een ontmoetingsplaats waar bedrijven heel gericht samenkomen. Steeds meer beursstands worden daarom ingericht met boardrooms om die afspraken te faciliteren. Ook hier kan AVeurope u bij helpen. AVeurope vindt voor u precies díe audiovisuele producten die zowel uw stand als uw boardroom(s) tot een succes maken.