Vacature Junior AV technicus

GEZOCHT: junior AudioVisuele technicus

Wil jij je passie voor audiovisuele techniek verder ontwikkelen en je ervaring loslaten op gave projecten?

Over AVeurope:

AVeurope verzorgt hoogwaardige audiovisuele techniek op vakbeurzen en corporate events. Dit doen wij in heel Europa voor een sterk groeiende groep internationale klanten. Wij creëren toegevoegde waarde door video, audio en licht zodanig te combineren dat alle zintuigen geprikkeld worden en onderscheidende live communicatie ontstaat. Met onze producten en vakmensen en vooral onze persoonlijke benadering en Twentse nuchterheid garanderen wij een 100% creatieve oplossing voor ieder project!

Slimme audiovisuele technologie maakt het mogelijk uw boodschap te communiceren waar en wanneer u maar wilt. AVeurope is dealer van een groot aantal vooraanstaande merken en ontwerpt en realiseert hoogwaardige audiovisuele installaties, waarbij we u met service en onderhoudscontracten graag volledig ontzorgen.

Over de functie:

Jou interesse gaat uit naar video, audio en licht. Je wilt het liefst werken met de nieuwste apparatuur. Jij zoekt een functie waarin je intern wordt opgeleid tot volwaardig AV technicus en waarin je mede verantwoordelijk bent voor de uitvoering van grotere producties. Het lijkt je gaaf om voor je werk de mooiste steden van Europa te bezoeken. Dit allemaal in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Dan zoeken wij jou!

• Heb jij een afgeronde technische opleiding of ben je in opleiding?
• Heb jij veel kennis van beeld, geluid, licht en ICT apparatuur of wil jij deze kennis in de praktijk opdoen?
• Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben jij flexibel?
• Ben jij algemeen handig, klantvriendelijk en oplossingsgericht?
• Vind je het eigenlijk wel prettig dat je af en toe doordeweeks vrij bent, omdat je in het weekend hebt gewerkt, of in de zomermaanden meer vrije tijd hebt, omdat je in de winterperiode drukker bent?

Dan maken wij heel graag kennis met je en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken! Stuur je gemotiveerde reactie voorzien van CV naar vacature@aveurope.nl
Wil je aanvullende informatie bel dan met Unal Kel (085) 53 63 030.