Vacature AV technicus

GEZOCHT: AudioVisuele technicus

die wil doorgroeien tot projectmanager

Over AVeurope:

AVeurope verzorgt hoogwaardige audiovisuele techniek op vakbeurzen en corporate events. Dit doen wij in heel Europa voor een sterk groeiende groep internationale klanten. Wij creëren toegevoegde waarde door video, audio en licht zodanig te combineren dat alle zintuigen geprikkeld worden en onderscheidende live communicatie ontstaat. Met onze producten en vakmensen en vooral onze persoonlijke benadering en Twentse nuchterheid garanderen wij een 100% creatieve oplossing voor ieder project!

Slimme audiovisuele technologie maakt het mogelijk uw boodschap te communiceren waar en wanneer u maar wilt. AVeurope is dealer van een groot aantal vooraanstaande merken en ontwerpt en realiseert hoogwaardige audiovisuele installaties, waarbij we u met service en onderhoudscontracten graag volledig ontzorgen.

Over de functie:

Wil jij je passie voor audiovisuele techniek verder ontwikkelen en je ervaring loslaten op gave projecten?

Jij bent een gedreven en ervaren vakidioot op het gebied van video, audio en licht. Je wilt het liefst werken met de nieuwste apparatuur. Jij zoekt een functie met veel vrijheid waarin je zelf verantwoordelijk bent voor de uitvoering van grotere producties. Het lijkt je gaaf om voor je werk de mooiste steden van Europa te bezoeken. Dit allemaal in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Herken jij jezelf hier in? Dan zoeken wij jou!

• Heb jij een afgeronde technische opleiding of ben je in opleiding?
• Heb jij veel kennis van beeld, geluid, licht en ICT apparatuur?
• Beschik jij over goede organisatorische kwaliteiten en ben jij flexibel?
• Ben jij algemeen handig, klantvriendelijk en oplossingsgericht?
• Vind je het eigenlijk wel prettig dat je af en toe doordeweeks vrij bent, omdat je in het weekend hebt gewerkt, of in de zomermaanden meer vrije tijd hebt, omdat je in de winterperiode drukker bent?

Dan maken wij heel graag kennis met je en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken! Stuur je gemotiveerde reactie voorzien van CV naar vacature@aveurope.nl
Wil je aanvullende informatie bel dan met Unal Kel (085) 53 63 030.