Vacature Logistiek Manager

Dit is AVeurope

AVeurope brengt beeld, licht en geluid naar the next level. Deze drie ingrediënten worden door ons samengesmolten tot één samenhangend geheel, een eyecatcher waarmee uw presentatie – waar ook ter wereld – een boost krijgt. Uw presentatie met behulp van de juiste audiovisuele technologie zo helder mogelijk over de bühne brengen, zodat u op het juiste moment kunt pieken, is dan ook onze kracht.

AVeurope: brug tussen de techniek en uw boodschap
AVeurope helpt u met hoogwaardige audiovisuele techniek om op beurzen, bij u op locatie of tijdens corporate events een heus wow-effect te creëren. We zoeken daarbij graag de grenzen van de nieuwste technologieën op, met als randvoorwaarde dat de technologie betrouwbaar is. We slaan zo een brug tussen de techniek en uw communicatiedoelstelling en brengen uw gewenste boodschap in kaart. Én we denken kritisch met u mee over een oplossing die niet alleen past bij uw budget, maar die ook passend is in de context van uw locatie. Zo leveren wij u een totaalpakket van juiste apparatuur, kennis en creativiteit.

Snel en efficiënt aan de slag
Een nuchtere Twentse mentaliteit, flexibiliteit en slagvaardigheid zitten in ons DNA. We zijn goed in wat we doen en weten van aanpakken. Alles staat of valt met een goede voorbereiding, om onaangename verrassingen op locatie te voorkomen. Daarnaast zijn onze mensen op locatie self supporting. Zij denken verder dan de techniek en hebben een meer dan gemiddelde kennis van computers en kunnen ook met een hamer en zaag overweg. Doordat wij goed voorbereid en met een brede kennis voor u aan de slag gaan, worden opdrachten snel en efficiënt uitgevoerd. AVeurope is zo op iedere beurs en tijdens al uw corporate events uw rots in de branding.

AVeurope is eind 2016 toegetreden tot Mansveld Techniek. Hiermee hebben we een ijzersterke uitgangspositie voor de toekomst verworven.